Club100 - egy klub, ahol tagnak lenni megéri

2024. március 3.

Club100 - 100 liter bármelyik BactoFil termék megvásárlásával indul a tagság és a kedvezmények áradata. "Túl szép, hogy igaz legyen" - pedig az... és ez még csak a kezdet.

A mezőgazdaságban kialakult helyzet egyértelműen indokolja, hogy a fenntartható gazdálkodás és a termésbiztonságra- valamint a nyereségmaximalizálásra való törekvés preferált legyen. Gyakorlatilag az AÖP is ezért jött létre és ezért támogatja a fenntartható gazdálkodást szolgáló termékek használatát.

Az AGRO.bio Hungary Kft. BactoFil márkanevű talajbaktérium készítményei 2 pontot érnek az AÖP-ben, viszont a cég 2024. tavaszán elindít egy klubbot, ami szerintem már nagyon nagyon időszerű. A neve Club100. Az lehet tag, egy éven át, aki bármelyik BactoFil termékből vásárol 100 litert, ami - mivel ezeknek a termékeknek az adagja 1 liter/ha - 100 hektár kezelését szolgálja. A klub lényege az együtt gondolkodás és közös cselekvés mellett az, hogy a tagok igencsak jelentős kedvezményeket és előnyöket kapnak, cserébe azért, amit a magyar mezőgazdaságért tesznek.

Kezdem az elején. A 100 liter termék megvásárlója meghívást kap a klub nyitórendezvényére, ahol praktikus ajándékok mellett mindjárt kap 100.000 Ft értékű IBUSZ utalványt. Ezzel lehet utazást és szállást fizetni, illetve minden olyan dolgot, amit az iroda kínál, a belföldi szállásoktól a repülőjegyen át az utasbiztosításig. Ez már önmagában elég jó, de a java még ezután jön. A tagok elindulhatnak egy úgynevezett kedvezmény lépcsőn, ami a cég által nyújtott minden kedvezmény fölött illetve mellett van és az a lényege, hogy a BactoFil termékek mellett a többi termék megvétele is kedvezményes lesz. Itt nem részletezem a dolgot, akit érdekel, a területi szaktanácsadó mindent elmond... Ráadásul a Club100 tagok jelentős kedvezménnyel, "pinceáron" vásárolhatnak borokat az ország legkiválóbb borászaitól, de sok más kedvezmény mellett még autóvásárlásnél is különleges előnyt élveznek. Részletek majd a megnyitón.

Szóval, ha valami, ez biztosan megéri.

Végezetül még annyi, hogy miért Club100 és nem Klub. Azért, mert a 100 római számmal írva C :-) Ennyit a rómaiakról. A 100 ról meg annyit, hogy az egy különleges szám. Sok példát tudnék írni erre, de csak kedvencemet fogom, ami a repüléshez kapcsolódik. Az egyik legnagyobb magyar tudós, Kármán Tódor, aki fizikusként az aerodinamika, a szuper-és a hiperszónikus repülés legnagyobb szakértője volt és a légierő őrangyalának becézték és halála évében 1963-ban megkapta J. F. Kennedy elnöktől a tudoményos teljesítményért járó legmagasabb amerikai kitüntetést (sajnos ez az év az elnöknek is az utolsó éve lett). Szóval, amikor megkérték Kármán Tódort, hogy mivel ő a legjobban hozzáértő, mondja meg hogy meddig tart a föld és hol kezdődik az űr, azt mondta, hogy a tengerszinttől számítva 100 kilóméter.

Kedves Gazdálkodó! Legyen a Club100 tagja, osszuk meg a tapasztalatainkat, termeljünk jobban és nyereségesebben és használja ki a kedvezményeket. Találkozzunk a nyitóeseményen!

 

 

 



« Vissza

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie ! A bejelentkezéshez regisztráció szükséges.