Rita és Kálmán – a YARA „ügynökei”

2013. november 15.

Szentül hiszem, hogy a legkiválóbb cégek attól lettek azok, amik, hogy a legkiválóbb embereket foglalkoztatják. Mint a Mulder ügynök és Scully az X aktákban olyan volt Rita és Kálmán a november 8-án a Mezőgazdasági Múzeumban tartott AGRYA agrárkonferencián, ahol természetesen az AGRO Café is ott volt.


Gyuris Kálmán fergeteges, szemléletes és meggyőző előadást tartott a lombtrágyázásról és arról, hogy mitől mások egy kicsit (kicsit nagyon) a világ legnagyobb műtrágyagyártójának a lombtrágyái. Az, hogy egy 10 literes kanna közel 16 kiló, már önmagában is azt jelenti, hogy benne a van a kakaó, viszont a YARA-nál van némi zseton arra, hogy olyanra csinálják a lombtrágyát, hogy az a növénynek is jó legyen.

Ennél a lombtrágya témánál viszont sokkal fontosabb, hogy Koronczai Rita simán megnyerne egy Scully ügynök hasonlósági versenyt, hiszen szerintem jobban hasonlít rá, mint maga Gillian Anderson. Scully egy ikon. A figyelmes, érzékeny, végtelenül okos és jó érzékű nő ikonja. Rita – szerintem – nem csak külsőleg olyan, mint az ikonikus-emblematikus Scully.

Az esemény előtt 2 nappal történt a bejelentés, hogy a YARA és az AGRYA között hasonló támogatói megállapodás született, mint ami korábban már a Syngentával, az Axiállal az OTP-vel és az AGRO.bio-val megköttetett. A YARA cégben felhalmozódott tápanyagellátással kapcsolatos tudás így könnyebben válhat a fiatal gazdák előnyére.« Vissza